CHIROJONGENS RILLAAR

Enquête Ledenwelzijn

30/01/2024

Voelt uw zoon zich goed in onze chiro? Kan je hem steeds met een gerust hart op zondag naar de chiro sturen of heb je soms je twijfels? Laat het ons weten aan de hand van deze enquête om onze jeugdwerking te verbeteren!


Steun ons via Trooper!

15/11/2023

Sinds kort kan je onze Chiro steunen door aankopen in je favoriete webshop te doen via Trooper. Onze Trooper-pagina vind je hier. Daarna kan je doorklikken naar een webshop naar keuze. Zo wordt een percentage op elke aankoop aan ons geschonken, zonder dat u er iets voor moet bijbetalen!

Maandoverzicht: dec '23

07/12/2023

In december zitten de chirojongens van Rillaar niet stil!

Streekproducten verrassingsbox

31/10/2023

Ook dit jaar zal Chirojongens Rillaar jullie uit de nood helpen met het zoeken naar een cadeau voor de feestdagen. Dit jaar hebben wij speciaal voor jullie een verrassingspakket in elkaar gestoken met verschillende Aarschotse streekproducten! Je kan er zeker van zijn dat je verrast zult zijn.

Plaats snel jouw bestelling in de tab 'verassingspakket'

Overgang 2023

01/10/2023

Zondag hebben we officieel het nieuwe chirojaar afgetrapt! Het was weer een zondag vol spelplezier én de leden kwamen te weten wie hun nieuwe leiders zouden zijn!
Maar er zijn geen rozen zonder doornen, dus ook dit jaar moesten we weer afscheid nemen van een aantal personen die zich jarenlang hebben ingezet voor onze chiro. Bedankt Jana, Amber, Kirinyana, Santina, Kaat, Liana, Gemma, Matti, Bark, Jules, Zjeppe, Wout en Hugo, jullie zullen gemist worden! 🥲
Je kan je zoon steeds inschrijven voor dit nieuwe chirojaar bomvol plezier, hier op deze site!

In deze Chiro is iedereen welkom!

13/05/2023

Wij bij Chirojongens Rillaar steunen het engagement van Chirojeugd Vlaanderen om Chiro toegankelijk te maken voor iedereen.

Ieder kind telt!

Wijnverkoop

6/11/2022

Naar jaarlijkse gewoonte verkopen wij ook dit jaar weer een pakket heerlijke wijnen om de feestdagen te overleven.

De wijn die we dit jaar gaan verkopen is de Zuid-Afrikaanse klassieker, Oude Kaap. Ook ons eigen bier de Gloeker zal je opnieuw kunnen bestellen.

Plaats snel jouw bestelling in de wijn- en bierverkoop tab! 

Nieuw Chirojaar

8/10/2022

De eerste zondag van oktober is traditioneel de overgang naar het nieuwe chirojaar! Hierbij krijgen alle groepen nieuwe leiders om zich weer een jaar lang mee te amuseren.

Daarnaast nemen we ook afscheid van een aantal toppers die na vele jaren de chiro vaarwel zeggen. Merci voor alles mannen! 

Minibivak 2022

22/2/2022

Binnenkort organiseren we een superleuk kort bivak voor de 3 jongste groepen!! We zullen op dit 'bivak' vertrekken op vrijdagavond 18 maart en we eindigen zondagmiddag 20 maart. Dit weekend is de uitgelezen kans voor uw zoon om kennis te maken met het verloop en de tradities van ons jaarlijkse kamp. Meer info kan u vinden op het tab minibivak 2022.

Soepverkoop Toppers en Kerels

27/12/2021

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Zoals jullie wel gemerkt hebben zijn de voorbije dagen zeer koud geweest. En het zal hoogstwaarschijnlijk nog een tijdje zo koud blijven. Om iedereen toch wat te verwarmen in deze barre en koude maanden, zullen de Toppers en Kerels op 20 februari zelfgemaakt verse soep verkopen. Al de informatie en het bestel formulier kan u terug vinden in de tab Soepverkoop.