CHIROJONGENS RILLAAR

Verhuur

Zoek je nog een kampplaats? Dan is het chiroheem van de chirojongens van Rillaar de ideale oplossing. Het gebouw werd voltooid in 2000 en biedt alle comfort dat een kampplaats nodig heeft.

Als je op weekend wil komen in Rillaar, kan je de lokalen van de chiromeisjes huren. Klik snel hier.

Beschikbaarheid

Wil je weten of ons heem nog beschikbaar is in de periode die je wilt? Stuur een email naar 'chirorillaar@hotmail.com' of vul het formulier onderaan deze pagina in.

Accomodatie

Benedenverdieping 

Bovenverdieping

Buiten

Bereikbaarheid

Rillaar ligt tussen de steden Aarschot en Scherpenheuvel. Het is gemakkelijk bereikbaar via afrit 23 van de E314. Het station van Aarschot bevindt zich op ongeveer 10km van de kampplaats. Het station ligt op de kruising van alle grote lijnen; er zijn regelmatige verbindingen naar steden zoals Leuven, Brussel, Gent, Antwerpen, Hasselt, Tongeren, Luik en de kust.

Adres kampplaats
Kortakker 32B
3202 Rillaar

Ligging en omgeving

Het centrum van Rillaar ligt op 500m van het heem en je vindt hier alle winkels die je nodig hebt: bakkers, supermarkt (zelfs open op zondag), banken, groente- en fruitwinkel, slager enz. Speelruimte is er meer dan genoeg: Achter het heem ligt een grote speelweide en er is ook een groot speelbos op de hellingen van de Wijnberg. In en rond Rillaar zijn er daarenboven ook verschillende recreatiemogelijkheden:

Rillaar

Aarschot (20min. fietsen)

Averbode (30min. fietsen)

Diest (45min. fietsen)

Herselt (45min. fietsen)

Rotselaar (60min. fietsen)

Verhuurcomité

Het verhuurcomité is de verderzetting van het bouwcomité, dat alles voor de bouw van ons chiroheem regelde. Nadat het heem er stond, werd besloten om het verhuurcomité op te richten dat instaat voor het onderhoud van de chirohemen (jongens en meisjes) en het betalen van de vaste kosten zoals verwarming en elektriciteit. Op deze manier kan de leidingsploeg zich concentreren op hun hoofdtaak: een namiddag vol plezier aan de kinderen geven. 
Het verhuurcomité is samengesteld uit oud-leiding van Chiro Rillaar en leiding van de chiromeisjes en -jongens.

Bedankt voor alle uren die jullie investeren in onze werking! Blij dat jullie in ons team zitten :)